De bus staat om 17.50 klaar op het Kelfkensbos. Vertrek bus: 18.00.

Gaat u met eigen vervoer: zorg dan dat u om 19.00 aanwezig bent in Museum Kurhaus, Tiergartenstrasse 41 Kleve.

Afmelden: secretaris@numaga.nl- Andreas Caspers: 0634406314

 

Ondanks corona programmeren wij voor onze leden een bijzondere historische theatershow met de Belgische top-auteur Bart Van Loo in Kleef. Van Loo heeft internationaal groot succes met zijn bestseller over de Bourgondiërs. De meesterverteller neemt ons in Kleef – in het Nederlands – mee naar die rijke tijd, ook voor onze regio.  Een voorproef vindt u op de website www.bartvanloo.info

 

De Numaga-partners voor deze avond zijn de Klevischer Verein, de Nederlands-Duitse Businessclub en de Volkshochschule Kleve. Numaga zal vaker over de Nijmeegse stadsgrenzen heen historische paden gaan verkennen en de samenwerking zoeken.

Let op: aanmelden vooraf

Er zijn binnen de actuele Corona-kaders op zaterdag 22 oktober voor Numaga nu  70 plaatsen beschikbaar, uitsluitend voor leden. De kosten incl. busvervoer en een hapje/drankje bedragen € 10,- p.p.

Ook wanneer u met eigen vervoer komt is de entreprijs  €10,00 p.p.
Let op: ‘Wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Degenen die zich al hebben aangemeld zijn van een plaats verzekerd. De aanmeldingen  op de reservelijst worden het eerst aangesproken. Bent u verhinderd, dan kunt zich afmelden bij Andreas Caspers secretaris@numaga.nl  telefoon: 06-34406314.

Nadere informatie over beschikbare plaatsen kunt u ook bij hem verkrijgen.

Betalen op bankrekeningnummer van Numaga: NL83 INGB 0000 9726 00 onder vermelding van  Kleef 22 oktober.
Inschrijven kan tot en met september. Aanmelding is niet vrijblijvend; na bevestiging van de aanmelding, is na betalingde reservering definitief (geen restitutie). Na 50 aanmeldingen wordt een reservelijst gehanteerd, tot een aantal van 70 plaatsen, die aanvullend beschikbaar zijn gekomen via de Kleefse partners.
De deelnemers krijgen begin oktober bericht over het vervoer. Ook als men met eigen vervoer komt bedragen de kosten €10,-

 

Tot slot nog een corona disclaimer: het is zeer wel mogelijk dat corona-bepalingen impact op deze activiteit hebben en op de organisatie ervan. Mocht dat van toepassing zijn, krijgen de deelnemers daarover bericht (per mail) en via de website. Mochten coronamaatregelen de manifestatie onmogelijk maken, dan volgt restitutie van de betaling door de penningmeester van Numaga.

 


Museum Kurhaus

Tiergartenstrasse 41
Kleve

DE 47533